.
.

Wijnproeverijen

Heeft u iets bijzonders te vieren, wilt u iets gezelligs doen met vrienden en/of kennissen, of zoekt u wellicht een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Of houdt u veel van wijn en wilt u verschillende soorten proeven en daarbij leuke en leerzame informatie ontvangen?

Als u interesse in wijn heeft bent u bij ons aan het goede adres! 

Paskal en/of Layla (afhankelijk van het aantal personen en beschikbaarheid) komen bij u langs op locatie en brengen een aantal met zorg gekozen wijnen mee. Tijdens de proeverij nemen wij u mee op wijnreis en vertellen wij u en uw gezelschap vol passie over de processen van het wijnmaken en het wijnhuis vanwaar deze afkomstig zijn.

Wij onderscheiden ons in het geven van proeverijen doordat de wijnen die wij schenken afkomstig zijn van wijnhuizen die wij in persoon hebben bezocht en daar waar mogelijk ook onze eigen import is. De proeverijen zijn een middag- of avondvullend programma waarbij u zorgeloos kunt genieten van de wijnen, zonder dat u daarna de afwas hoeft te doen. 

Wij brengen alles met ons mee, dus u hoeft nergens aan te denken! Na afloop is er een mogelijkheid om de wijnen bij ons af te nemen, dit is niet verplicht. 

De proeverij bestaat uit 6 verschillende wijnen met een borrelplank voorzien van een ruime keuze uit Bourgondische versnaperingen. 

€ 34,50 per persoon met een minimum van 6 personen

 * Wij zijn beschikbaar in de regio Groot-Amsterdam en moeten de locatie met de auto kunnen bereiken. Voor locaties buiten dit gebied rekenen wij, afhankelijk van het aantal kilometers, een meerprijs voor de reiskosten. Daarnaast dient de proeverij - mits er een lift aanwezig is - op de begane grond plaats te vinden.