Mijn Wijnblog

Wat klein met wijn begon

Wijnproeverij op locatie

Minimum van 6 personen

Heeft u iets bijzonders te vieren, wilt u iets gezelligs doen met vrienden en/of kennissen, of zoekt u wellicht een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Of houdt u veel van wijn en wilt u verschillende soorten proeven en daarbij leuke en leerzame informatie ontvangen?

Als u interesse in wijn heeft bent u bij ons aan het goede adres! 

Paskal en/of Layla (afhankelijk van het aantal personen en beschikbaarheid) komen bij u langs op locatie en brengen een aantal met zorg gekozen wijnen mee. Deze wijnen zijn met zorg door ons gekozen en (in)direct afkomstig van de wijnboeren die wij hebben bezocht, het aanbod zal hierdoor dus ook variëren. Tijdens de proeverij vertellen wij u en uw gezelschap vol passie over de wijnen en het wijnhuis vanwaar deze afkomstig zijn.

Wij onderscheiden ons in het geven van proeverijen doordat wij een middag- of avondvullend programma bieden waarin u zorgeloos kunt genieten van de wijnen, zonder dat u daarna de afwas hoeft te doen. 

Wij brengen alles met ons mee, dus u hoeft nergens aan te denken! Na afloop is er een mogelijkheid om de wijnen bij ons af te nemen, dit is niet verplicht. 

Proeverij van 6 wijnen met een borrelplank voorzien van een ruime keuze uit Bourgondische versnaperingen. 

€ 34,50 per persoon*


Wijn uitschenken tijdens evenementen en partijenOrganiseert u een evenement? Denk hierbij aan een borrel op kantoor, een verjaardagsfeest bij u thuis of een huwelijksjubileum. Tijdens onze aanwezigheid zullen wij alle gasten voorzien van heerlijke wijnen. Daarnaast zijn wij ook te boeken voor festivals!

Vooraf zullen we met u uw wensen bespreken en afspraken maken over de kosten.  

 * Wij zijn beschikbaar in de regio Groot-Amsterdam en moeten de locatie met de auto kunnen bereiken. Voor locaties buiten dit gebied rekenen wij, afhankelijk van het aantal kilometers, een meerprijs voor de reiskosten. Daarnaast dient de proeverij - mits er een lift aanwezig is - op de begane grond plaats te vinden.

 

 • NKA_5175
  NKA_5175
 • NKA_5227
  NKA_5227
 • NKA_5238
  NKA_5238
 • NKA_5244
  NKA_5244
 • NKA_5261
  NKA_5261
 • NKA_5262
  NKA_5262
 • NKA_5277
  NKA_5277
 • NKA_5259
  NKA_5259
 • NKA_5161
  NKA_5161